¿Alegria?


Image

Durant setmanes havies estat cercant aquell quadern de tapes negres on anotaves esquemes i dibuixos precursors de creacions futures. Quan a la fi el trobares, et vas sentir salvat, feia dies que et senties bloquejat, sense cap mena d’idees, sense la més mínima inspiració. Havies pres consciència de que eres absolutament depenent de les notes que prenies en la semi inconsciència del despertar. El teu quadern de somnis, d’idees sorgides darrera l’espessa cortina de la foscor, quan dormies en el silenci de la nit, captiu en el buit de la terra incògnita. Al moment vas creure sentir una enorme alegria per la troballa, el cor et va sotragar… i en encendre el llum vas estavellar-te amb la realitat, tot havia estat un malson: el quadern mai no havia existit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s