III Dia de la poesia catalana a internet


Image

Aïllat participa a la crida que, com cada any, fa la plataforma lletrA de literatura catalana a internet. Amb motiu de la diada mundial de la poesia que se celebra el 21 de març. Així aquest diumenge 17 omplirem la xarxa de poesia en català al llarg d’aquets III Dia de la poesia catalana a internet.

lletrA, al comunicat que fa a la seva web, fa una crida a ocupar la xarxa amb versos en català, a més de proposar la lectura i relectura poètica. La iniciativa va ser impulsada per la UOC l’any 2011, i enguany és ja la tercera crida que es realitza. La proposta vol «contribuir a fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar com n’és de valorada i estimada pels seus lectors».

Així doncs: som-hi aïllats del món!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s