Lluna Negra


Coberta_Lluna_Negra_difusió

Tres amics, un divertiment, un taller de novel·la negra i tres relats molt diferents entre ells. Són tres peces carregades d’ironia, un cert humor àcid i molta crítica social. Un “negre” molt mediterrani en els dos primers casos -amb Palma com a escenari- i una transgressió nord-americana en el tercer -amb Baltimore com a fons-, tots amb finals “políticament incorrectes”. Això és Lluna Negra, i això són:

“Dos infinits”

Un amor impossible al segle XXI? Au, ves! Ara, que si el marit és un polític poderós podria ser que prengués mesures dràstiques i discretes. Però mai no seran prou amagades com per defugir la sagacitat de l’Inspector Tellini Alpesto.

Peer Yerømsson (Palma, 1941)

“La mort del jutge impecable”

Un xinès, una família normal, una dona misteriosa, els patis de la presó, un exreclús, un inspector malcarat i en Ramon Torres que el substituïrà cercant pistes que l’ajudin a trobar qui i perquè matà un jutge professionalment impecable que jugava a majong.

Dora Muñoz (Palma, 1954)

“Fugida”

Un dia normal pot deixar de ser-ho en qualsevol moment. Odies el color groc, però això només és una cortina de fum. De sobte arriba una visita inesperada amb notícies que et sorprenen i descobreixes que vivies amb un home que no coneixies prou. Tot això et farà descobrir que mai no existeixen els crims del tot perfectes.

J. M. Vidal-Illanes (Maó, 1961)

Ens ho vàrem passar molt bé, i s’ha aconseguit un recull perfecte per a una lectura lleugera d’estiu (molt diferent al de “El vol subtil i el no res” que presentaré a la tardor…). Un material per a passar una estona entretinguda, tot i que si es vol també dóna per a pensar (i molt).

La podeu trobar a: http://www.bubok.es/libros/225214/Lluna-Negra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s