Prendre-s’ho amb calma


No ens queda cap més sortida: aprendre filosofia vital, contemplar el mal temps des del paisatge de l’esfondrament sense posar mala cara. Podem mirar cap un altre costat, exercint d’estruç amb l’habilitat d’un funàmbul que realitza equilibris en una maroma feta amb l’acer de la desesperança; però també podem obrir els ulls i, d’una manera conscient, afirmar: Crisi? Quina crisi? Al cap i a  la fi tot –absolutament tot– és relatiu, afirmar el contrari seria desautoritzar Albert Einstein i la portada del disc de Supertramp. Per desautoritzar el creador de la teoria de la relativitat es requereix un domini de la física que no posseeixo, però allò ben evident és que la portada de Crisis? What Crisis? és absolutament irrefutable –per més coneixements de física que puguin posseir-se–, és el valor de les imatges icòniques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s