Lluna Negra. Presentació dramatitzada.


La cosa estarà molt negra…

Imatge

el dimarts 22.10 a les 19.30 a la Llibreria Lluna, C. General Riera, 68 i és què el Fiscal Sr. ADRIÁN SALAZAR presentarà el primer lliurament de la sèrie LLUNA NEGRA, un projecte editorial de la Llibreria Lluna que ha aparegut com a resultat dels cursos de novel·la negra que organitzen Maria i Miquela de la llibreria Lluna i imparteix l’escriptor SEBASTIÀ BENNÀSSAR, especialista en aquesta branca, i que també hi dirà la seva.

Els autors d’aquest primer tom són DORA MUÑOZ, JOSEP MANUEL VIDAL-ILLANES i un tal PEER YERØMSSON, un cosí suec de PERE MOREY.

Per dramatitzar més la presentació, els alumnes de segon curs de Batxiller de l’Institut Medina Mayurka, dirigits per la seva professora LENA SERRA representaran diverses escenes de les narracions contingudes al llibre.

Tot seguit hi haurà un petit piscolabis que, amb total coherència, consistirà en botifarrons ben negres, vi negre, cervesa negra de Sóller, paté d’olives negres, morcilla d’albergínia i… galetes d’Inca (ens sap greu, no n’hem trobades de negres).

No us ho podeu perdre!

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s